/i/Asosyalizm

  1. 1.
    +5 -2
    Evet panpalarım hepinizin dönem dönem sorunu olan asosyallik üzerine konuşacağız şimdi lütfen hiç biriniz yanlış anlamayın hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız ama hepimizin ailedeki baskılar ve iq yükseltme çabası yüzünden eq dediğimiz sosyal zeka yani bizim asosyal olmamızı sağlayan beynin o lobu düşük ve güçsüz kalmıştır işte ben de bu başlıkta nasıl olur da bu sosyal ve duygusal zekamızı güçlendiririz onu anlatacağım nasıl daha sosyal binler olursunuz onu anlatacağım kısaca dostlarım.
    Nedir bu sosyal duygusal zeka: bizim derslerde akademi de değil de sosyal hayat da başarılı olmamızı sağlayan zeka türüdür panpalarım şimdi 5 temel nokta var çalışmamız gereken.
    1. Empati( Bu sizin olayları anlamanız göz açıklığınız uyanıklığınız olacak silah).
    2. Beden Dili( Bu insanları ilk görüşte size yakın hissetmesini sağlayacak önemli bir yönetim aracı).
    3. iletişim algısı.
    4. Ses tonunuz.
    5. Son olarak ama ilk göze çarpan hassas nokta görünümünüz şimdi ben size bunları tek tek yaptığınız da otomatik ortamın en parlağı göze çarpanı haline getirecek tüyolar vereceğim nasıl kullanacağınız size kalmış beyler aptal manipülasyon tekniklerinden falan bahsetmeyeceğim manipülasyon yani yönlendirme empati ile olaya göre uyum sağlayıp orayı yönetme durumudur bu da olayı kavramaktan geçer zaten neyse beyler ilgi olursa devam edeceğim
    ···
   tümünü göster