/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +10
    Gündemi ilgilendiren ve gerçekten konuşulması gereken bir başlığı zaten açsa açsa beşinci nesil ve üstü açardı, teşekkürlerimi sunuyorum.

    Bir erkek olarak, o kadına her ne olursa olsun o vahşeti yapan huur çocuğuna yapılacak en güzel şey, bir hücreye kapatıp, izlenilen videonun sesi 7/24 dinletilip, gece rüyalarına kadar işletip, kahrından gebertmektir huur çocuğunu.

    Bir diğer diyeceğim de aslında farkında olunmayan ama kadının videoyu çeken kişiye bir garip isyanı, mahalle yanarken huur saçını tararmış misali, hiç mi vicdanın yok, ben görsem elimden gelen her gibimi yapmaya çalışıırım, tıbbi bilgim olsun olmasın, nasıl bir kansızlıktır bu, oturup videoya çekersin, aklım almıyor sizin primcilik kansızlığınızı...
    ···
    1. 1.
      +2
      Bu tür insanlar idam edilmemeli çünkü bu bir kurtuluş, kısa yoldan isin bitmesidir. Fiziksel değil pgibolojik işkence yapılması gerekiyor. Ölmek için yalvarmasi gerekiyor. Ama ona istediğini vermeyeceksin. Öldürdugu kadından beter duruma gelsin, anlasin. Hapismis idammış boş işler. Bunlar ceza değil.
      ···
    2. 2.
      0
      bahsettiğim şekil gayet yeterli zaten, pgibolojik olarak delirip kendi kafasını duvarlara vurarak ölmek isteyecektir
      ···
   tümünü göster